Grupul OST-Transport este o companie cu echipă tânară și bine pregatită care și-a început activitatea în anul 1994, oferim servicii de transporturi rutiere de marfuri, depozitări, intermedieri in transporturi ân spațiul UE.

Printr-un management adecvat, adoptând perspective comune cu cele ale clienților noștri, orientând valoric investițiile făcute în personal, dezvoltare logistică și furnizarea de noi servicii, am reușit să dezvoltăm relații strategice și de durată cu parteneri de prestigiu din Anglia, Austria, Franța, Germania, Italia, Olanda. Suntem specializați în transporturile terestre de mărfuri.

În orice firmă de transport de marfă, obiectivul principal constă în realizarea serviciilor de transport astfel încât acestea să respecte normele de calitate, timp, costuri și confort dacă este cazul. Astfel firmele de transport estimează o cerere de transport și își propun să acopere acea cerere organizând grafice de circulație dependente de variații zilnice, lunare, semestriale ale acesteia astfel încât nevoile clienților să fie satisfăcute.

Structura funcţională a OST-Transport  este:

—- studiul pieţii, relaţia cu piaţa, pregatirea şi adaptarea la cerinţele pietii;

—- stabilirea relaţiilor juridice : comenzi, contracte, asocieri(practic clentii nostri sunt partenerii nostrii);

—- conducerea sistemului calităţii serviciilor şi logisticii;

—- dezvoltarea şi modernizarea parcului auto, echipamentelor de încărcare descărcare, de depozitare, de stocare, şi de supra-etajare a mărfurilor;

—- evidenţa, analiza rezultatelor tehnice şi economice;

—- pregatirea personalului;

—- valorificarea (decontarea) lucrărilor, mărfurilor şi serviciilor.

  Structura de valoare adăugată:

—- pregatirea contractelor, comenzilor, mărfurilor şi serviciilor;

—- executarea contractelor, comenzilor, şi serviciilor;

—- asigurarea calităţii serviciilor şi a mărfurilor la destinaţie

 

 

45